Isodorforing ved renovering af gamle skorstene

Kvalitet og grundighed kendetegner vores arbejde

​Ønsker du Isodorforing af skorsten? Så lad os montere Isodor i din skorsten. Hos Skorstensfejeren tilbyder vi forskellige former for skorstensforinger som for eksempel Isodor. Vi servicerer især husejere i blandt andet Store Heddinge, Strøby, Hårlev og omegn. Alle vores kunder kan altid se frem til kvalitet, grundighed og fleksibilitet, når vi har en skorstensopgave.

Undgå løbesod og få en bedre brændselsøkonomi

​Ældre skorstene bliver typisk nedbrudt af løbesod og kondensvand. Dertil kommer eventuelle skorstensbrande gennem årene. Samtidig kan ønsket om en ny brændeovn stille nye krav til skorstenen.

En Isodorforing er en oplagt løsning, når den gamle skorsten skal renoveres. Vi anvender en støbegranat, hvor der er en vibrator i keglen. Den komprimerer letbetonen og trykker den ud i alle revner og huller i den murede skorsten, så den bliver glat igen.

Dermed undgår du løbesod og kondensvand, og du nedsætter risikoen for frostsprængninger. Samtidig får skorstenen et bedre træk, så ilden bedre kan udvikle sig. Det giver en højere temperatur og en bedre brændselsøkonomi.

Få mere at vide om Isodorforing af skorstenen

​Kontakt os gerne for at få mere at vide om foring med Isodor, når skorstenen skal renoveres. Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi ser nærmere på dit hus og hører mere om dine ønsker og eventuelle særlige behov. Her kan vi samtidig give råd og vejledning. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på at lave en Isodorforing i skorstenen.

Kontakt os

checked  Fleksibilitet

checked  Grundighed

checked  Kvalitet

Det siger vores kunder​

★★★★★​

"Havde bestil rensning af tagrender på en større boligejendom. Stevnsfejeren kom til aftalt tid, og udførte et upåklageligt stykke arbejde. vi er yderst tilfredse med den professionelle tilgang., og et godt udført arbejde. "

Vicevært/Faxe​

​Kontakt din lokale skorstensfejer

Er det blevet tid til rensning og eftersyn?

kontakt din lokale skorstensfejer og indhent et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stevnsfejeren

Skorstensfejermester Jacob Bülow

CVR: 42914789

Her ligger vi

Diget 21, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 52 63 73

E-mail: stevnsfejeren@outlook.dk