Stålforing af skorsten giver et bedre træk

Vi lægger vægt på kvalitet og grundighed

Er du på udkig efter en skorstensfejer, som tilbyder stålforing af skorsten? Så lad os klare opgaven for dig. Hos Skorstensfejeren udfører vi foring af skorstene med for eksempel stålrør. Du kan altid forvente, at vi lægger vægt på kvalitet og grundighed. Dertil kommer, at vi har en fleksibel tilgang til vores opgaver. Vores kunder er især husejere i blandt andet Store Heddinge, Hårlev, Strøby og omegn.

Høj temperatur og god brændselsøkonomi

Der er mange fordele ved at have en ordentlig skorstensforing. Du kan for eksempel undgå løbesod og kondensvand. Dermed nedsætter du risikoen for frostsprængninger, mens du samtidig forlænger skorstenens levetid. Det kan også være nødvendigt med en foring, hvis du skal have monteret en ny brændeovn.

Du kan vælge imellem foring med Isodor, Isokern og stål. Ved stålforing af skorsten monterer vi et stålrør i din eksisterende skorsten. Det giver et bedre træk, og dermed vil ilden kunne udvikle sig bedre. Det fører til en højere temperatur og en bedre brændselsøkonomi. Vi tilbyder også foring med Isodor og Isokern.

Få et tilbud på stålforing af skorsten

Kontakt os for at høre mere om stålforing af skorsten. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på dit hus og høre mere om dine behov. Det kan for eksempel være, at du ønsker en ny brændeovn. Samtidig kan vi komme med råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af stålforing i skorsten.

Kontakt os

checked  Fleksibilitet

checked  Grundighed

checked  Kvalitet

Det siger vores kunder​

★★★★★​

"Havde bestil rensning af tagrender på en større boligejendom. Stevnsfejeren kom til aftalt tid, og udførte et upåklageligt stykke arbejde. vi er yderst tilfredse med den professionelle tilgang., og et godt udført arbejde. "

Vicevært/Faxe​

​Kontakt din lokale skorstensfejer

Er det blevet tid til rensning og eftersyn?

kontakt din lokale skorstensfejer og indhent et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stevnsfejeren

Skorstensfejermester Jacob Bülow

CVR: 42914789

Her ligger vi

Diget 21, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 52 63 73

E-mail: stevnsfejeren@outlook.dk