Isokern-skorsten monteres​

Et populært valg blandt mange husejere

En isokern-skorsten er et oplagt alternativ til en stålskorsten, og det er der flere forskellige grunde til. Derfor er en isokern-skorsten også et populært valg blandt mange skorstensejere.

Hvis du kunne tænke dig at få monteret isokern i eksisterende skorsten, eller hvis du kunne tænke dig en helt ny isokern-skorsten, så kan vi hos Skorstensfejeren hjælpe dig. Vi er din lokale skorstensfejer i Stevns kommune, og vi varetager derfor mange forskelligartede opgaver for husejere i blandt andet Hårlev, Strøby og Store Heddinge.

Hvorfor vælge en isokern-skorsten?

Som nævnt er der flere gode grunde til at vælge en isokern-skorsten. Først og fremmest kan en isokern-skorsten klare væsentlig højere temperaturer end en almindelig stålskorsten. Derudover vil du få en rigtig flot løsning, der vil klæde stort set alle bygninger, og endelig vil du også få et resultat, der kan holde i mange år.

Alt i alt er der således især 3 væsentlige fordele ved at vælge en isokern-skorsten:

  1. Din skorsten vil kunne klare meget høje temperaturer sammenlignet med en stålskorsten
  2. Du vil få en skorsten, der kan holde i de næste mange år
  3. Du vil få en skorsten, der klæder din bygning

Vi sikrer dig en løsning i høj kvalitet

Vi har en grundig og kvalitetsbevidst tilgang til alt vores arbejde, og derfor er du naturligvis også sikret et veludført resultat i højeste kvalitet til gode priser, når du vælger at lade os stå for arbejdet.

Herudover er vi både imødekommende og fleksible, og vi har et stort fokus på at imødekomme dine individuelle ønsker og behov, når det kommer til montering af isokern i skorsten såvel som vores øvrige arbejdsopgaver.

Kontakt os og få beregnet en pris eller hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få monteret en ny isokern-skorsten eller at få monteret isokern i gammel skorsten. Vi hører også gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud.​

checked  Fleksibilitet

checked  Grundighed

checked  Kvalitet

Det siger vores kunder​

★★★★★​

"Havde bestil rensning af tagrender på en større boligejendom. Stevnsfejeren kom til aftalt tid, og udførte et upåklageligt stykke arbejde. vi er yderst tilfredse med den professionelle tilgang., og et godt udført arbejde. "

Vicevært/Faxe​

​Kontakt din lokale skorstensfejer

Er det blevet tid til rensning og eftersyn?

kontakt din lokale skorstensfejer og indhent et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stevnsfejeren

Skorstensfejermester Jacob Bülow

CVR: 42914789

Her ligger vi

Diget 21, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 52 63 73

E-mail: stevnsfejeren@outlook.dk