Tagrendesugning for private og erhverv

Vi er effektive og går grundigt til værks

Skal du have udført tagrendesugning? Så er vi den rette til at udføre opgaven for dig. Hos Skorstensfejermester Jacob Bülow renser vi tagrender og nedløbsrør for private og erhverv. Vi er fleksible, effektive og kvalitetsbevidste, og vi går altid grundigt til værks. Vi betjener kunder i blandt andet Haslev, Faxe og Stevns samt adskillige andre steder. 

Vi fjerner blade, kviste og mos fra tagrender

Vi tilbyder tagrendesugning, hvor vi effektivt renser dine tagrender og nedløbsrør for blandt andet blade, kviste og mos. Dermed sikrer du, at vand fra sne og regn forsat kan blive ført korrekt væk fra taget, og du undgår, at tagrenderne løber over.

Forstoppede tagrender fører ikke kun til, at de løber over og måske skaber ansamling på uhensigtsmæssige steder omkring huset.

Det kan i værste fald føre til, at der opstår fugt-, frost- og rådskader på både tag, facade og sokkel.

Mange glemmer at holde øje med tagrenderne, men vi kommer gerne i faste intervaller eller sender en påmindelse, når tiden nærmer sig. Det er forskelligt fra hus til hus, hvor ofte tagrenderne skal efterses og renses. Det kommer blandt andet an på, om huset er omgivet af store træer.​

Få et uforpligtende tilbud på tagrendesugning

Du er velkommen til at høre mere om tagrendesugning, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Samtidig kan vi komme med forslag til en skræddersyet løsning. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede rengøring af tagrender.​

checked  Fleksibilitet

checked  Grundighed

checked  Kvalitet

Det siger vores kunder​

★★★★★​

"Havde bestil rensning af tagrender på en større boligejendom. Stevnsfejeren kom til aftalt tid, og udførte et upåklageligt stykke arbejde. vi er yderst tilfredse med den professionelle tilgang., og et godt udført arbejde. "

Vicevært/Faxe​

​Kontakt din lokale skorstensfejer

Er det blevet tid til rensning og eftersyn?

kontakt din lokale skorstensfejer og indhent et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stevnsfejeren

Skorstensfejermester Jacob Bülow

CVR: 42914789

Her ligger vi

Diget 21, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 52 63 73

E-mail: stevnsfejeren@outlook.dk