Skorstensforing monteres i din skorsten

Opnå en bedre brændselsøkonomi

Hos Skorstensfejeren tilbyder vi vores professionelle hjælp i forbindelse med montering af skorstensforing. Vi arbejder hovedsageligt for private husejere med skorsten i Strøby, Hårlev og Store Heddinge samt i resten af Stevns kommune.

3 gode grunde til at få monteret en skorstensforing

Der er flere fordele ved at få monteret en skorstensforing. Her kan især fremhæves følgende fordele:

  1. Du kan undgå kondensvand og løbesod
  2. Du kan give din skorsten en fornyet holdbarhed
  3. Du kan opnå en bedre brændselsøkonomi
​​

Vi er grundige, fleksible og imødekommende

Når du vælger at lade os stå for at montere din nye skorstensforing i din skorsten, så kan du altid forvente, at vi både er grundige, fleksible og imødekommende. Vi er kvalitetsbevidste, og har et stort fokus på altid at levere veludført arbejde i høj kvalitet. Samtidig er vi både imødekommende og fleksible, idet vi lægger stor vægt på dine ønsker og behov, og du kan derfor få den løsning, der matcher dine behov.

Du kan med fordel få monteret isokern-skorsten, som både matcher din bolig eller den bygning, du ønsker montering på, men det vil også holde slidstærkt i mange år.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Vi tilbyder priser på skorstensforing og alt vores øvrige skorstensfejerarbejde. Vi beregner dog gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på din skorstensforing, når vi kender alle detaljerne og omfanget af opgaven. På den måde har du mulighed for på forhånd at vide, hvor meget arbejdet kommer til at koste dig, inden vi går i gang.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi udfører professionelt arbejde med fokus på grundighed, kvalitet og fleksibilitet, og vi er altid imødekommende. Sammen sørger vi for, at du får den rette løsning, hvis du ønsker skorstensforing eller en af vores øvrige services.​

checked  Fleksibilitet

checked  Grundighed

checked  Kvalitet

Det siger vores kunder​

★★★★★​

"Havde bestil rensning af tagrender på en større boligejendom. Stevnsfejeren kom til aftalt tid, og udførte et upåklageligt stykke arbejde. vi er yderst tilfredse med den professionelle tilgang., og et godt udført arbejde. "

Vicevært/Faxe​

​Kontakt din lokale skorstensfejer

Er det blevet tid til rensning og eftersyn?

kontakt din lokale skorstensfejer og indhent et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stevnsfejeren

Skorstensfejermester Jacob Bülow

CVR: 42914789

Her ligger vi

Diget 21, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 52 63 73

E-mail: stevnsfejeren@outlook.dk