Tagrenderensning udføres med stor grundighed

Professionel tagrenderensning

Mange husejere glemmer ofte at rense tagrenderne, fordi man typisk ikke kan kigge ned i dem, medmindre man står på en stige. Derfor tilbyder vi hos Skorstensfejermester Jacob Bülow professionel tagrenderensning, så du ikke længere behøver at huske på, at du skal rense tagrenderne, og så du kan være sikker på, at det bliver gjort. Vi renser tagrender for private og erhvervskunder i blandt andet Store Heddinge, Hårlev og Strøby.

Undgå overfyldte tagrender med en regelmæssig rensning

Tagrenderne på taget har en vigtig funktion i at sikre, at vandet fra sne og regn bliver ført korrekt væk fra taget. Ofte bliver tagrenderne dog fyldt op af både blade, kviste, mos og andet, som medfører, at tagrenderne kan risikere at løbe over. Derfor er det vigtigt med en regelmæssig tagrenderens, så tagrenderne kan fungere, som de skal.

Med en regelmæssig rens af tagrender kan du undgå overfyldte tagrender, som blandt andet kan føre til vandansamlinger uønskede steder på din grund og på dit hus – for eksempel på taget eller ned langs facaden. Vandet kan for eksempel lægge sig i fordybninger og samlinger mellem tag og tagrende og forårsage råd- og fugtproblemer.

Overfyldte tagrender kan især medføre følgende gener:

  • Ansamlinger af vand uhensigtsmæssige steder
  • Risiko for fugt-, råd- og frostskader på sokkel, facade og tag
  • Forkortet holdbarhed på dine tagrender

Vi udfører grundig og kvalitetsbevidst tagrenderens med fokus på dine individuelle ønsker og behov. Vi er imødekommende og fleksible, og vi tilpasser derfor vores arbejde, så du kan få lige netop den løsning, der passer til dig.

Kontakt os og bestil et besøg

Med vores hjælp til tagrenderens slipper du for selv at gå og huske på, at det er blevet tid til en rensning, og samtidig slipper du også for det besværlige arbejde. Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på tagrenderens, der matcher dine ønsker og behov. Vi hjælper også med rengøring af tagrender og ventilationsrensning.

checked  Fleksibilitet

checked  Grundighed

checked  Kvalitet

Det siger vores kunder​

★★★★★​

"Havde bestil rensning af tagrender på en større boligejendom. Stevnsfejeren kom til aftalt tid, og udførte et upåklageligt stykke arbejde. vi er yderst tilfredse med den professionelle tilgang., og et godt udført arbejde. "

Vicevært/Faxe​

​Kontakt din lokale skorstensfejer

Er det blevet tid til rensning og eftersyn?

kontakt din lokale skorstensfejer og indhent et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stevnsfejeren

Skorstensfejermester Jacob Bülow

CVR: 42914789

Her ligger vi

Diget 21, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 52 63 73

E-mail: stevnsfejeren@outlook.dk