Effektiv rengøring af tagrender

Har du brug for professionel rengøring af dine tagrender?

Rengøring af tagrender er afgørende for at vedligeholde dit hjem eller erhvervsbygning og forebygge potentielle skader forårsaget af vandophobning. Med tiden kan tilstoppede tagrender føre til dyre reparationsarbejder, hvorfor det er essentielt med regelmæssig og fagkyndig vedligeholdelse. Hos Skorstensfejermester Jacob Bülow tilbyder vi dybdegående rengøring og vedligeholdelse af tagrender, hvilket sikrer optimal funktion og beskyttelse mod vejret. Vi tilbyder rensning af tagrender i blandt andet Store Heddinge, Hårlev og Strøby.

Vi holder øje med tagrenderne for dig

Det er vigtigt, at du holder øje med tagrenderne og nedløbsrørene, men vi gør det gerne for dig. Tommelfingerreglen er, at de skal efterses hvert halve år. Dog kan behovet være større, hvis der er store træer omkring huset. Nogle steder er det tilstrækkeligt med rengøring af tagrender en enkelt gang årligt.

Ved rensning af tagrender, og det gælder også ved tagrendesugning af nedløbsrør, fjerner vi blade, kviste og mos. Det sikrer, at vand fra sne og regn bliver ført korrekt væk fra taget, og at tagrenderne ikke løber over. Vand fra tagrenderne kan medføre uhensigtsmæssige ansamlinger omkring huset. Dertil kommer, at der kan opstå fugt-, råd- og frostskader på taget, facaden og soklen.

Vi anvender avanceret teknologi og metoder for at opnå den bedste rengøring, alt imens vi respekterer din tid og ejendom. Vores tilgang er baseret på pålidelighed, kvalitet og professionel rådgivning, som sikrer, at dine tagrender fungerer optimalt og bidrager til din ejendoms værdi.

Få et tilbud på rengøring af tagrender

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser og pakker. Du kan tilkalde os fra gang til gang, og vi kan også sende en påmindelse. Derudover kan vi komme i faste intervaller. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en fair pris på den ønskede rengøring af tagrender. Vi tilbyder også ventilationsrensning & tagrenderensning.

Tagrenderensning
​op til 3 meters højde:

Grundpris inkl. 20 meter tagrenderens inkl. moms 895 kr. pris pr efterfølgende meter 20 kr​.

Tagrenderensning
3-5 meters højde:

Grundpris inkl. 20 meter tagrenderens inkl. moms 915 kr. pris pr efterfølgende meter 25 kr.

Tagrenderensning
5-7 meters højde:

Grundpris inkl. 20 meter tagrenderens inkl. moms 1035 kr. pris pr efterfølgende meter 30 kr.

Tagrenderensning
over 7 meter:

Ring ang. Tilbud.

Oprensning af nedløbsbrønd pr. stk. 100 kr. inkl. moms​.

checked  Fleksibilitet

checked  Grundighed

checked  Kvalitet

Det siger vores kunder​

★★★★★​

"Havde bestil rensning af tagrender på en større boligejendom. Stevnsfejeren kom til aftalt tid, og udførte et upåklageligt stykke arbejde. vi er yderst tilfredse med den professionelle tilgang., og et godt udført arbejde. "

Vicevært/Faxe​

​Kontakt din lokale skorstensfejer

Er det blevet tid til rensning og eftersyn?

kontakt din lokale skorstensfejer og indhent et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stevnsfejeren

Skorstensfejermester Jacob Bülow

CVR: 42914789

Her ligger vi

Diget 21, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 52 63 73

E-mail: stevnsfejeren@outlook.dk