Tagrenderens udføres med stor grundighed

Professionel rens af tagrender

Tagrenderne på taget har en vigtig funktion i at sikre, at vandet fra sne og regn bliver ført korrekt væk fra taget. Ofte bliver tagrenderne dog fyldt op af både blade, kviste, mos og andet, som medfører, at tagrenderne kan risikere at løbe over. Derfor er det vigtigt med en regelmæssig tagrenderens, så tagrenderne kan fungere, som de skal.

Mange husejere glemmer ofte at rense tagrenderne, fordi man typisk ikke kan kigge ned i dem, medmindre man står på en stige. Derfor tilbyder vi hos Skorstensfejeren professionel rens af tagrender, så du ikke længere behøver at gå at huske på, at du skal rense tagrenderne, og så du kan være sikker på, at det bliver gjort.

Vi tilbyder primært rensning af tagrender for private husejere i Faxe, Store Heddinge, Hårlev og i det øvrige Stevns.

Undgå overfyldte tagrender med en regelmæssig rensning

Med en regelmæssig rens af tagrender kan du undgå overfyldte tagrender, som blandt andet kan føre til vandansamlinger uønskede steder på din grund og på dit hus – for eksempel på taget eller ned langs facaden. Vandet kan for eksempel lægge sig i fordybninger og samlinger mellem tag og tagrende og forårsage råd- og fugtproblemer.

Overfyldte tagrender kan især medføre følgende gener:

  1. Ansamlinger af vand uhensigtsmæssige steder
  2. Risiko for fugt-, råd- og frostskader på sokkel, facade og tag
  3. Forkortet holdbarhed på dine tagrender

Derfor skal du vælge os til din tagrenderens

Vi udfører grundig og kvalitetsbevidst rens af tagrender med fokus på dine individuelle ønsker og behov. Vi er imødekommende og fleksible, og vi tilpasser derfor vores arbejde, så du kan få lige netop den løsning, der passer til dig.

Med vores hjælp til rensning af tagrenderne slipper du for selv at gå og huske på, at det er blevet tid til en rensning, og samtidig slipper du også for det besværlige arbejde.

Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på tagrenderens, der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os og bestil et besøg

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille rens af dine tagrender.​

checked  Fleksibilitet

checked  Grundighed

checked  Kvalitet

​Kontakt din lokale skorstensfejer

Er det blevet tid til rensning og eftersyn?

kontakt din lokale skorstensfejer og indhent et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stevnsfejeren

Skorstensfejermester Jacob Bülow

CVR: 42914789

Her ligger vi

Diget 21, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 52 63 73

E-mail: kindvig1@gmail.com